תקציר המתכון: עוגיות מדהימות ונימוחות שאי אפשר להפסיק לאכול! ההכנה של העוגיות עצמן לוקחת מספר דקות אך הגלגול באבקת הסוכר לוקח טיפה זמן
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 60, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ממיסים יחד את השוקולד והחמאה
במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר היחד כ-5 דקות במהירות גבוהה
מקפלים את קצף הביצים לתוך תערובת השוקולד המומס ולאחר מכן מקפלים פנימה גם את החלב/אספרסו/ליקר
מנפים את הקמח ומקפלים לתערובת
מערבבים פנימה שקדים טחונים
מתקבלת בלילה נוזלית, וזה בסדר! מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות או עד שהתערובת מתקשה
מחממים תנור ל190 מעלות
מגלגלים את התערובת לכדורים בקוטר 4 ס״מ
מכינים כלי אחד עם סוכר וכלי נוסף עם אבקת הסוכר
מגלגלים כל כדור בסוכר ואז באבקת הסוכר
מניחים באופן מרווח את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה
אופים 7-8 דקות. העוגיות ישתטחו וייסדקו מאוד, אבל עדיין יהיו מאוד רכות למגע- זה בסדר בזמן הצינון הן טיפה מתקשות. אפיית יתר תייבש את העוגיות (הן אמורות להיות במרקם של בראוניז) מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה בטמפ׳ החדר.