אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,728
צפיות

גלידת פקאן

המתכון של
גלידת פקאן

פשוטה וקלה מאוד להכנה, ומאוד מאוד טעימה!

  • קטגוריהגלידות
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 יחידות חלבונים
  • 250 מיליליטרים ריצ'/שמנת מתוקה (מיכל אחד)
  • 1 כוס סוכר
  • 150 גרם פקאן סיני גרוס (פקאן מסוכר)
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים חלבונים לקצף לבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף כ-10 דקות, עד לקבלת קצף לבן מבריק ונוקשה..


  • 2

    בניפרד מקציפים את הריצ'/שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לקערת קצפת החלבונים ומערבבים יחד בעדינות בצורת עטיפה..


  • 3

    מוסיפים את הפקאן הגרוס ומערבבים שוב בעדינות..


  • 4

    מעבירים לקופסא עם מכסה, מכניסים למקפיא למשך לילה..


1

מקציפים חלבונים לקצף לבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף כ-10 דקות, עד לקבלת קצף לבן מבריק ונוקשה..


2

בניפרד מקציפים את הריצ'/שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לקערת קצפת החלבונים ומערבבים יחד בעדינות בצורת עטיפה..


3

מוסיפים את הפקאן הגרוס ומערבבים שוב בעדינות..


4

מעבירים לקופסא עם מכסה, מכניסים למקפיא למשך לילה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים