לןגן

גלידת פקאן

מאת: לילך טייב, פורסם: 07/03/2016 | 22:20
גלידת פקאן

תקציר המתכון: פשוטה וקלה מאוד להכנה, ומאוד מאוד טעימה!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים לקצף לבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף כ-10 דקות, עד לקבלת קצף לבן מבריק ונוקשה.

  2. בניפרד מקציפים את הריצ'/שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לקערת קצפת החלבונים ומערבבים יחד בעדינות בצורת עטיפה.

  3. מוסיפים את הפקאן הגרוס ומערבבים שוב בעדינות.

  4. מעבירים לקופסא עם מכסה, מכניסים למקפיא למשך לילה.