תקציר המתכון: פשוטה וקלה מאוד להכנה, ומאוד מאוד טעימה!
קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מקציפים חלבונים לקצף לבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף כ-10 דקות, עד לקבלת קצף לבן מבריק ונוקשה.
בניפרד מקציפים את הריצ'/שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לקערת קצפת החלבונים ומערבבים יחד בעדינות בצורת עטיפה.
מוסיפים את הפקאן הגרוס ומערבבים שוב בעדינות.
מעבירים לקופסא עם מכסה, מכניסים למקפיא למשך לילה.