ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
את החצילים לקלף.
-
2
לפרוס לפרוסות של כחצי סמ.
-
3
להמליח ולהניח במסננת להגרת נוזלים כצי שעה /שעה ..
-
4
לאחר מכן לנגב אותם עם ניר סופג..
-
5
לחמם השמן במחבת ולטגן עד להזהבה.
-
6
לקצוץ פטרוזיליה ושום להוסיף הלימון/חומץ ומלח. תהנו-הילה.
1
את החצילים לקלף.
2
לפרוס לפרוסות של כחצי סמ.
3
להמליח ולהניח במסננת להגרת נוזלים כצי שעה /שעה ..
4
לאחר מכן לנגב אותם עם ניר סופג..
5
לחמם השמן במחבת ולטגן עד להזהבה.
6
לקצוץ פטרוזיליה ושום להוסיף הלימון/חומץ ומלח. תהנו-הילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים