ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- מספר מנות1 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מרקים
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 1 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להשרות את העדשים במים כרבע שעה.
-
2
לשים את השמן בסיר ולטגן את הבצל מעט.
-
3
להוסיף את המים, גזר והתפוח אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות ולהביא לרתיחה.
-
4
ברגע שהמים רותחים להוסיף את העדשים , פטרוזיליה קצוצה, כפית מלח שטוחה, כורכום, פלפל שחור, כפית גדושה אבקת מרק.
-
5
לבשל במשך כ 3/4 שעה עד שעה ולהוסיף מים במידת הצורך.
-
6
ויש לכן מרק עדשים טעים ומזין במיוחד :).
1
להשרות את העדשים במים כרבע שעה.
2
לשים את השמן בסיר ולטגן את הבצל מעט.
3
להוסיף את המים, גזר והתפוח אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות ולהביא לרתיחה.
4
ברגע שהמים רותחים להוסיף את העדשים , פטרוזיליה קצוצה, כפית מלח שטוחה, כורכום, פלפל שחור, כפית גדושה אבקת מרק.
5
לבשל במשך כ 3/4 שעה עד שעה ולהוסיף מים במידת הצורך.
6
ויש לכן מרק עדשים טעים ומזין במיוחד :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים