פותחים בצק עלים על משטח עבודה ומרדדים עוד קצת עם מערוך. מחלקים את העלה הארוך שהתקבל ל-2 חלקים שווים..
2
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב (רסק עגבניות, קטשופ, מים והתבלינים). מורחים את הרוטב על 2 חלקי הבצק, מפזרים גבינה צהובה וסוגרים לרולדה. חותכים לעיגולים בגודל אגרוף..
3
משמנים תבנית אפייה עגולה 24 ס"מ, ומסדרים את העיגולים-שבלולים שקיבלנו בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות למשך 45 דקות עד שעה, עד שמזהיב ומשחים יפה..
1
פותחים בצק עלים על משטח עבודה ומרדדים עוד קצת עם מערוך. מחלקים את העלה הארוך שהתקבל ל-2 חלקים שווים..
2
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב (רסק עגבניות, קטשופ, מים והתבלינים). מורחים את הרוטב על 2 חלקי הבצק, מפזרים גבינה צהובה וסוגרים לרולדה. חותכים לעיגולים בגודל אגרוף..
3
משמנים תבנית אפייה עגולה 24 ס"מ, ומסדרים את העיגולים-שבלולים שקיבלנו בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות למשך 45 דקות עד שעה, עד שמזהיב ומשחים יפה..