תקציר המתכון: טעים, קל ,מהיר הכנה, וכולם אוהבים!
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
פותחים בצק עלים על משטח עבודה ומרדדים עוד קצת עם מערוך. מחלקים את העלה הארוך שהתקבל ל-2 חלקים שווים.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב (רסק עגבניות, קטשופ, מים והתבלינים). מורחים את הרוטב על 2 חלקי הבצק, מפזרים גבינה צהובה וסוגרים לרולדה. חותכים לעיגולים בגודל אגרוף.
משמנים תבנית אפייה עגולה 24 ס"מ, ומסדרים את העיגולים-שבלולים שקיבלנו בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות למשך 45 דקות עד שעה, עד שמזהיב ומשחים יפה.