לןגן

עוגת שבלולי פיצה

מאת: לילך טייב, פורסם: 13/01/2016 | 16:07
עוגת שבלולי פיצה

תקציר המתכון: טעים, קל ,מהיר הכנה, וכולם אוהבים!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פותחים בצק עלים על משטח עבודה ומרדדים עוד קצת עם מערוך. מחלקים את העלה הארוך שהתקבל ל-2 חלקים שווים.

  2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב (רסק עגבניות, קטשופ, מים והתבלינים). מורחים את הרוטב על 2 חלקי הבצק, מפזרים גבינה צהובה וסוגרים לרולדה. חותכים לעיגולים בגודל אגרוף.

  3. משמנים תבנית אפייה עגולה 24 ס"מ, ומסדרים את העיגולים-שבלולים שקיבלנו בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות למשך 45 דקות עד שעה, עד שמזהיב ומשחים יפה.