אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

6,193
צפיות

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד מריר

המתכון של
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד מריר

  • קטגוריהעוגיות
  • מספר מנות30 מנות
  • זמן הכנה2 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 30 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים לבסיס
  • 200 גרם עוגיות עגולות
  • 70 גרם חמאה ללא מלח
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים
  • רכיבים לשוקולד
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס חמאת בוטנים
  • רכיבים לאפקט השיש
  • 1 1/2 כפות חמאת בוטנים
אופן ההכנה
  • 1

    לרסק את העוגיות העגולות ולהוסיף להן את החמאה המומסת ואת חמאת הבוטנים ולהמשיך לערבב במיקסר את הכל ביחד..


  • 2

    לשים נייר פרגמנט ע"ג התבנית, כדי שנוכל אח"כ להוציא בקלילות את העוגה השלמה ולחתוך אותה..


  • 3

    לשטח את התערובת עם כף ולהדביק חזר לקרקעית התבנית..


  • 4

    להמיס את השוקולד עם חמאת הבוטנים ולמרוח מעל שכבת הבסיס.


  • 5

    להמיס כף וחצי חמאת בוטנים ולשים מעל השוקולד ובתנועות עיגוליות עם הקצה של הכף ניתן לעשות צורות יפות מעל. להכניס למקרר..


  • 6

    ניתן להוציא את העוגה אחרי שעתיים ולחתוך אותה לקוביות קטנות. לשמור במקרר. בתאבון....


1

לרסק את העוגיות העגולות ולהוסיף להן את החמאה המומסת ואת חמאת הבוטנים ולהמשיך לערבב במיקסר את הכל ביחד..


2

לשים נייר פרגמנט ע"ג התבנית, כדי שנוכל אח"כ להוציא בקלילות את העוגה השלמה ולחתוך אותה..


3

לשטח את התערובת עם כף ולהדביק חזר לקרקעית התבנית..


4

להמיס את השוקולד עם חמאת הבוטנים ולמרוח מעל שכבת הבסיס.


5

להמיס כף וחצי חמאת בוטנים ולשים מעל השוקולד ובתנועות עיגוליות עם הקצה של הכף ניתן לעשות צורות יפות מעל. להכניס למקרר..


6

ניתן להוציא את העוגה אחרי שעתיים ולחתוך אותה לקוביות קטנות. לשמור במקרר. בתאבון....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים