לןגן

עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד מריר

מאת: מירי לוי, פורסם: 03/01/2016 | 15:21
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד מריר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבסיס

רכיבים לשוקולד

רכיבים לאפקט השיש

אופן הכנה

  1. לרסק את העוגיות העגולות ולהוסיף להן את החמאה המומסת ואת חמאת הבוטנים ולהמשיך לערבב במיקסר את הכל ביחד.

  2. לשים נייר פרגמנט ע"ג התבנית, כדי שנוכל אח"כ להוציא בקלילות את העוגה השלמה ולחתוך אותה.

  3. לשטח את התערובת עם כף ולהדביק חזר לקרקעית התבנית.

  4. להמיס את השוקולד עם חמאת הבוטנים ולמרוח מעל שכבת הבסיס

  5. להמיס כף וחצי חמאת בוטנים ולשים מעל השוקולד ובתנועות עיגוליות עם הקצה של הכף ניתן לעשות צורות יפות מעל. להכניס למקרר.

  6. ניתן להוציא את העוגה אחרי שעתיים ולחתוך אותה לקוביות קטנות. לשמור במקרר. בתאבון...