1 קופסא רוטב עגבניות לפיצה או הכנת הרוטב בבית בקערה שמים רסק עגבניות, שמן זית, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, מלח ואורגנו ומערבבים.
אופן ההכנה
1
אופן הכנת הבצק: מערבבים את הקמח עם החומרים היבשים, לדאוג שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים. מוסיפים שמן זית ובהדרגה מוסיפים את המים מערבבים עד לקבלת בצק רך וגמיש, במידה וחסר מים אפשר להוסיף בהדרגה..
2
נותנים להתפחה במקום חמים עד להכפלת הנפח..
3
אופן הכנת הפיצה: מרדדים לבצק דק מורחים רוטב רסק עגבניות או רוטב קנוי לפיצה, מפזרים מעל גבינה צהובה, זיתים, פיטריות או כל דבר אחר..
4
מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות בעובי 2 ס"מ מניחים בתבנית כאשר הפתח מופנה כלפי מעלה..
5
אופים בתנור ב- 200 מעלות למשך כ-20 דקות או עד שהפיצות מושחמות..
1
אופן הכנת הבצק: מערבבים את הקמח עם החומרים היבשים, לדאוג שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים. מוסיפים שמן זית ובהדרגה מוסיפים את המים מערבבים עד לקבלת בצק רך וגמיש, במידה וחסר מים אפשר להוסיף בהדרגה..
2
נותנים להתפחה במקום חמים עד להכפלת הנפח..
3
אופן הכנת הפיצה: מרדדים לבצק דק מורחים רוטב רסק עגבניות או רוטב קנוי לפיצה, מפזרים מעל גבינה צהובה, זיתים, פיטריות או כל דבר אחר..
4
מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות בעובי 2 ס"מ מניחים בתבנית כאשר הפתח מופנה כלפי מעלה..
5
אופים בתנור ב- 200 מעלות למשך כ-20 דקות או עד שהפיצות מושחמות..