לןגן

שבלולי פיצה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 13/12/2015 | 13:44
שבלולי פיצה

תקציר המתכון: שבלולי פיצה קלים וטעימים

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הבצק: מערבבים את הקמח עם החומרים היבשים, לדאוג שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים. מוסיפים שמן זית ובהדרגה מוסיפים את המים מערבבים עד לקבלת בצק רך וגמיש, במידה וחסר מים אפשר להוסיף בהדרגה.

  2. נותנים להתפחה במקום חמים עד להכפלת הנפח.

  3. אופן הכנת הפיצה: מרדדים לבצק דק מורחים רוטב רסק עגבניות או רוטב קנוי לפיצה, מפזרים מעל גבינה צהובה, זיתים, פיטריות או כל דבר אחר.

  4. מגלגלים לרולדה פורסים פרוסות בעובי 2 ס"מ מניחים בתבנית כאשר הפתח מופנה כלפי מעלה.

  5. אופים בתנור ב- 200 מעלות למשך כ-20 דקות או עד שהפיצות מושחמות.