לשטוף היטב את הפלפלים - חשוב שאלו יהיו פלפלים טריים, לחתוך אותם לרבעים, לחצות הפלפלים החריפים - להכניס הכל לתוך צנצנת , לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב. מוכן לאכילה תוך 4-5 ימים.
אין צורך להכניס למקרר, ניתן להשאיר על השיש.
*טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *.
1
לשטוף היטב את הפלפלים - חשוב שאלו יהיו פלפלים טריים, לחתוך אותם לרבעים, לחצות הפלפלים החריפים - להכניס הכל לתוך צנצנת , לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב. מוכן לאכילה תוך 4-5 ימים.
אין צורך להכניס למקרר, ניתן להשאיר על השיש.
*טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *.