שוטפים פלפלים, חותחים את ראשי הפלפלים ומנקים מגרענים, מניחים בצד..
2
את הבשר הטחון או העוף הטחון מניחים בקערה בינונית, מוסיפים פיטרוזיליה, את הבצל הקטן הקצוץ והביצה. מתבלים בחצי כף פפריקה, רבע כף כורכום, חצי כפית פלפל שחור וכפית מלח, מוסיפים את 2 כפות השמן והאורז המבושל ומערבבים הכל לעיסה אחת..
3
ממלאים את הפלפלים בעיסת הבשר והאורז..
4
בתוך סיר רחב מחממים שמן ומטגנים את רצועוצ הבצל. מוסיפים תבלינים: כף וחצי פפריקה, רבע כורכום, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור, מערבבים. מוסיפים כ-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כף אבקת מרק העוף, מערבבים ומניחים את הפלפלים הממולאים בסיר על הרוטב..
5
מבשלים כ-30 דקות עד שהמילוי של הפלפלים נראה מבושל לעין..
1
שוטפים פלפלים, חותחים את ראשי הפלפלים ומנקים מגרענים, מניחים בצד..
2
את הבשר הטחון או העוף הטחון מניחים בקערה בינונית, מוסיפים פיטרוזיליה, את הבצל הקטן הקצוץ והביצה. מתבלים בחצי כף פפריקה, רבע כף כורכום, חצי כפית פלפל שחור וכפית מלח, מוסיפים את 2 כפות השמן והאורז המבושל ומערבבים הכל לעיסה אחת..
3
ממלאים את הפלפלים בעיסת הבשר והאורז..
4
בתוך סיר רחב מחממים שמן ומטגנים את רצועוצ הבצל. מוסיפים תבלינים: כף וחצי פפריקה, רבע כורכום, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור, מערבבים. מוסיפים כ-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כף אבקת מרק העוף, מערבבים ומניחים את הפלפלים הממולאים בסיר על הרוטב..
5
מבשלים כ-30 דקות עד שהמילוי של הפלפלים נראה מבושל לעין..