לןגן

פלפל ממולא

מאת: לילך טייב, פורסם: 28/11/2015 | 23:38
פלפל ממולא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים פלפלים, חותחים את ראשי הפלפלים ומנקים מגרענים, מניחים בצד.

  2. את הבשר הטחון או העוף הטחון מניחים בקערה בינונית, מוסיפים פיטרוזיליה, את הבצל הקטן הקצוץ והביצה. מתבלים בחצי כף פפריקה, רבע כף כורכום, חצי כפית פלפל שחור וכפית מלח, מוסיפים את 2 כפות השמן והאורז המבושל ומערבבים הכל לעיסה אחת.

  3. ממלאים את הפלפלים בעיסת הבשר והאורז.

  4. בתוך סיר רחב מחממים שמן ומטגנים את רצועוצ הבצל. מוסיפים תבלינים: כף וחצי פפריקה, רבע כורכום, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור, מערבבים. מוסיפים כ-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כף אבקת מרק העוף, מערבבים ומניחים את הפלפלים הממולאים בסיר על הרוטב.

  5. מבשלים כ-30 דקות עד שהמילוי של הפלפלים נראה מבושל לעין.