5 יחידות פלפל אדום חריף יבש (נקרא גם שאטה/סודנייה)
רבע כוס שמן
1 צרור פטרוזיליה
חצי כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה אדומה, כף מרק עוף
1 כף אריסה אדומה
1 כף רסק עגבניות
1 יחידה מים - עד לכיסוי הגרונות
אופן ההכנה
1
לשטוף ולחתוך את הגרונות הודו לחתיכות באורך 3 ס"מ. להרתיח בסיר עם מים עד לכיסוי הגרונות יחד עם 3 כפות שמן ורבע כפית מלח - למשך 30 דקות.
אחרי חצי שעה לבדוק שהגרונות מבושלים להוסיף את שיני השום - קצוצות או שלמות, ולתבל.
לתת לזה להתבשל עוד 30 דקות על אש נמוכה, לערבב מדיי פעם. לאחר כחצי שעה שהגרונות מבושלים לקצץ את הפטרוזיליה , להוסיף לסיר , לערבב ולתת עוד 10 דקות בישול על אש נמוכה..
2
להגיש חם ובתאבון :).
1
לשטוף ולחתוך את הגרונות הודו לחתיכות באורך 3 ס"מ. להרתיח בסיר עם מים עד לכיסוי הגרונות יחד עם 3 כפות שמן ורבע כפית מלח - למשך 30 דקות.
אחרי חצי שעה לבדוק שהגרונות מבושלים להוסיף את שיני השום - קצוצות או שלמות, ולתבל.
לתת לזה להתבשל עוד 30 דקות על אש נמוכה, לערבב מדיי פעם. לאחר כחצי שעה שהגרונות מבושלים לקצץ את הפטרוזיליה , להוסיף לסיר , לערבב ולתת עוד 10 דקות בישול על אש נמוכה..