לןגן

גרונות הודו פיקנטיים

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 18/11/2015 | 00:13
גרונות הודו פיקנטיים

תקציר המתכון: מנה מדהימה מהמטבח המרוקאי - גרונות הודו מעט פיקנטיים... ללקק את האצבעות !! :)

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 75 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולחתוך את הגרונות הודו לחתיכות באורך 3 ס"מ. להרתיח בסיר עם מים עד לכיסוי הגרונות יחד עם 3 כפות שמן ורבע כפית מלח - למשך 30 דקות. אחרי חצי שעה לבדוק שהגרונות מבושלים להוסיף את שיני השום - קצוצות או שלמות, ולתבל. לתת לזה להתבשל עוד 30 דקות על אש נמוכה, לערבב מדיי פעם. לאחר כחצי שעה שהגרונות מבושלים לקצץ את הפטרוזיליה , להוסיף לסיר , לערבב ולתת עוד 10 דקות בישול על אש נמוכה.

  2. להגיש חם ובתאבון :)