ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה20 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחצות את האגסים לחצי ולבשל עם מים סוכר יין ומעט קינמון..
לאחר בישול קצר לקרר.
לחתטףוך בצק עלים דוגמת אגס -ראו תמונה...להניח טת חצאי האגסים...היות והאגס היה ניראה לי גדול חציתי אות שוב לשניים שיהיה דק יותר..
-
2
לחמם תנור 180 מע
להבריש עם מעט ביצה-לא חובה...
את הבצק עלים... לפזר מעט סוער חום ומעט קימנון על האגסים ולאפות עד להזהבה. להגיש עם קצפת/גלידה
ולהנות -קל ביותר.-הילה🍐😙.
1
לחצות את האגסים לחצי ולבשל עם מים סוכר יין ומעט קינמון..
לאחר בישול קצר לקרר.
לחתטףוך בצק עלים דוגמת אגס -ראו תמונה...להניח טת חצאי האגסים...היות והאגס היה ניראה לי גדול חציתי אות שוב לשניים שיהיה דק יותר..
2
לחמם תנור 180 מע
להבריש עם מעט ביצה-לא חובה...
את הבצק עלים... לפזר מעט סוער חום ומעט קימנון על האגסים ולאפות עד להזהבה. להגיש עם קצפת/גלידה
ולהנות -קל ביותר.-הילה🍐😙.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים