תקציר המתכון: קינוח אגס עם בצק עלים🍐😙
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחצות את האגסים לחצי ולבשל עם מים סוכר יין ומעט קינמון.. לאחר בישול קצר לקרר. לחתטףוך בצק עלים דוגמת אגס -ראו תמונה...להניח טת חצאי האגסים...היות והאגס היה ניראה לי גדול חציתי אות שוב לשניים שיהיה דק יותר.
לחמם תנור 180 מע להבריש עם מעט ביצה-לא חובה... את הבצק עלים... לפזר מעט סוער חום ומעט קימנון על האגסים ולאפות עד להזהבה. להגיש עם קצפת/גלידה ולהנות -קל ביותר.-הילה🍐😙