לשטוף היטב את הלימונים, לחתוך בחצי ואז לפרוסות בעובי סנטימטר, לשטוף את הפלפל האדום היבש. להכניס את פרוסות הלימונים, את הסודנייה,כף פפריקה אדומה,3/4 כוס מלח ושמן עד לכיסוי הצנצנת , לסגור היטב ולערבב טוב (לשקשק) את הצנצנת.
לשים במקום חם - ליד הגז/תנור , או מול השמש . מוכן תוך 21 יום ונשמר עד שנתיים . ככל ש"מתיישן" יותר - נהיה יותר טעים ומקבל מרקם של ריבה.
* טיפ ממני אליכן - להכניס רק מזלג נקי לצנצנת*.
1
לשטוף היטב את הלימונים, לחתוך בחצי ואז לפרוסות בעובי סנטימטר, לשטוף את הפלפל האדום היבש. להכניס את פרוסות הלימונים, את הסודנייה,כף פפריקה אדומה,3/4 כוס מלח ושמן עד לכיסוי הצנצנת , לסגור היטב ולערבב טוב (לשקשק) את הצנצנת.
לשים במקום חם - ליד הגז/תנור , או מול השמש . מוכן תוך 21 יום ונשמר עד שנתיים . ככל ש"מתיישן" יותר - נהיה יותר טעים ומקבל מרקם של ריבה.
* טיפ ממני אליכן - להכניס רק מזלג נקי לצנצנת*.