לשטוף טוב את המלפפונים - חשוב שאלו יהיו מלפפונים קטנים, קשים וטריים , לחתוך את גבעולי הסלרי לחתיכות עבות, לחצות הפלפלים החריפים ולשטוף את הסודנייה - להכניס הכל לתוך צנצנת , לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת).
מוכן לאכילה למחרת .
*טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *.
2
טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים..
1
לשטוף טוב את המלפפונים - חשוב שאלו יהיו מלפפונים קטנים, קשים וטריים , לחתוך את גבעולי הסלרי לחתיכות עבות, לחצות הפלפלים החריפים ולשטוף את הסודנייה - להכניס הכל לתוך צנצנת , לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת).
מוכן לאכילה למחרת .
*טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *.
2
טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים..