ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אחת חבילה בסקויט רצוי עגולים.
-
אחת וחצי קופסא שמנת מתוקה /צמחית
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכין מכל בסקויט שאתם אוהבים או שיש בבית.
-
2
להקציף שמנת צמחית/מתוקה עם 2 כפות אינסטנט וניללקצפת יציבה .
-
3
לזלף מסביב לביסקויט מעין ספירלה עם צנטר ראש עגול..
-
4
להכניס את הבסקויט ל5-10 דק למקפיא..
-
5
להרתיח שמנת צמחית (חצי קופסא) בפולסים במיקרו ולהמיס בתוכה את השוקולד המריר. .
-
6
לאחר שמתקרר, להוציא את הבסקויט מהמקפיא ולטבול בעדינות את הקצפת. אופציה נוספת להניח את הקרמבו על גבי תבנית עם רשת ולשפוך את השוקולד מעל.תהנו -הילה🌺🌰.
1
להכין מכל בסקויט שאתם אוהבים או שיש בבית.
2
להקציף שמנת צמחית/מתוקה עם 2 כפות אינסטנט וניללקצפת יציבה .
3
לזלף מסביב לביסקויט מעין ספירלה עם צנטר ראש עגול..
4
להכניס את הבסקויט ל5-10 דק למקפיא..
5
להרתיח שמנת צמחית (חצי קופסא) בפולסים במיקרו ולהמיס בתוכה את השוקולד המריר. .
6
לאחר שמתקרר, להוציא את הבסקויט מהמקפיא ולטבול בעדינות את הקצפת. אופציה נוספת להניח את הקרמבו על גבי תבנית עם רשת ולשפוך את השוקולד מעל.תהנו -הילה🌺🌰.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים