לןגן

קרמבו -כי חורף🌰😙🌺

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 27/10/2015 | 21:10
קרמבו -כי חורף🌰😙🌺

תקציר המתכון: קרמבו - כי חורף🌰😙

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין מכל בסקויט שאתם אוהבים או שיש בבית

  2. להקציף שמנת צמחית/מתוקה עם 2 כפות אינסטנט וניללקצפת יציבה

  3. לזלף מסביב לביסקויט מעין ספירלה עם צנטר ראש עגול.

  4. להכניס את הבסקויט ל5-10 דק למקפיא.

  5. להרתיח שמנת צמחית (חצי קופסא) בפולסים במיקרו ולהמיס בתוכה את השוקולד המריר.

  6. לאחר שמתקרר, להוציא את הבסקויט מהמקפיא ולטבול בעדינות את הקצפת. אופציה נוספת להניח את הקרמבו על גבי תבנית עם רשת ולשפוך את השוקולד מעל.תהנו -הילה🌺🌰