לקחת חציל לחתוך אותו בחצי, להוציא מעט מהתוכן שלו, לפזר עליו מעט מלח, להבריש בשמן זית ולהכניס על מגש לתנור שיתרכך מעט.
להכין בסיר את המטבוחה - 4 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות, פלפל ירוק חריף קצוץ (לפי הטעם) , גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות, 6 שיניי שום קצוצות , לתבל במעט פלפל שחור, מלח וכף שמן זית. לתת לזה להתבשל כמו מטבוחה..
2
להוציא את החציל מהתנור (אחרי 15-20 דקות) , למלא במטבוחה , לעשות גומה באמצע המטבוחה ולהכניס את הביצה. מסביב לביצה לפזר גבינה בולגרית 5% ולהכניס לתנור לעוד 20 דקות.
להוציא מהתנור, לפזר קצת פטרוזיליה מלמעלה ולהגיש עם רבע לימון.
בתאבון :).
1
לקחת חציל לחתוך אותו בחצי, להוציא מעט מהתוכן שלו, לפזר עליו מעט מלח, להבריש בשמן זית ולהכניס על מגש לתנור שיתרכך מעט.
להכין בסיר את המטבוחה - 4 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות, פלפל ירוק חריף קצוץ (לפי הטעם) , גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות, 6 שיניי שום קצוצות , לתבל במעט פלפל שחור, מלח וכף שמן זית. לתת לזה להתבשל כמו מטבוחה..
2
להוציא את החציל מהתנור (אחרי 15-20 דקות) , למלא במטבוחה , לעשות גומה באמצע המטבוחה ולהכניס את הביצה. מסביב לביצה לפזר גבינה בולגרית 5% ולהכניס לתנור לעוד 20 דקות.
להוציא מהתנור, לפזר קצת פטרוזיליה מלמעלה ולהגיש עם רבע לימון.
בתאבון :).