לרוטב העגבניות - אם אין לכם מטבוחה, או מעדיפים להכין רוטב עגבניות
3/4 כפית סוכר
רבע כפית אורגנו - אם רוצים
1 יחידה פלפל חריף - לפי הטעם
1 יחידה מלח , פלפל שחור - לפי הטעם
1 כף רסק עגבניות
7 יחידה עגבניות טריות
10 שן שום קצוץ
תוספות
כ-20 יחידה עגבניות שרי חצויות
כ-20 יחידה זיתים ירוקים מגולענים חצויים
אופן ההכנה
1
לקחת חבילה בצק עלים ולפתוח על מגש עם נייר אפייה, מעל לפזר מטבוחה או רוטב עגבניות ביתי , לחצות בערך 20 עגבניות שרי ו-20 זיתים ירוקים מגולענים - או כל תוספת אחרת שאוהבים ולפזר על הפיצה, מעל לפזר גבינה צהובה מגורדת ..
2
להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות , אני אישית אוהבת שהגבינה משחימה קצת :) .
3
להגיש חם ובתאבון :).
4
אופן ההכנה לרוטב העגבניות - להכניס למחבת את העגבניות והשום ולמעוך כמו מטבוחה, על אש גבוהה אחרי 10 דקות לשים כף גדושה רסק עגבניות, את הסוכר , מלח ופלפל שחור לפי הטעם - הרוטב צריך להיות מתקתק ולא מלוח. מי שאוהב אורגנו שיוסיף רבע כפית אורגנו. לערבב הכל , לכבות את האש ולתת לרוטב להתקרר לפני שמניחים אותו על הבצק..
1
לקחת חבילה בצק עלים ולפתוח על מגש עם נייר אפייה, מעל לפזר מטבוחה או רוטב עגבניות ביתי , לחצות בערך 20 עגבניות שרי ו-20 זיתים ירוקים מגולענים - או כל תוספת אחרת שאוהבים ולפזר על הפיצה, מעל לפזר גבינה צהובה מגורדת ..
2
להכניס לתנור על חום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות , אני אישית אוהבת שהגבינה משחימה קצת :) .
3
להגיש חם ובתאבון :).
4
אופן ההכנה לרוטב העגבניות - להכניס למחבת את העגבניות והשום ולמעוך כמו מטבוחה, על אש גבוהה אחרי 10 דקות לשים כף גדושה רסק עגבניות, את הסוכר , מלח ופלפל שחור לפי הטעם - הרוטב צריך להיות מתקתק ולא מלוח. מי שאוהב אורגנו שיוסיף רבע כפית אורגנו. לערבב הכל , לכבות את האש ולתת לרוטב להתקרר לפני שמניחים אותו על הבצק..