ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפיצה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
4-5 יחידה עגבניות מגורדות
-
-
-
-
-
-
תוספות
-
-
0.5 קופסא זיתים מגולענים ופרוסים
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים מחבת עם השמן ומוסיפים את העגבניות המגורדות ומבשלים מספר דקות..
-
2
מוסיפים את השום הכתוש, רסק העגבניות, אורגנו, פלפל שחור, מלח וסוכר. מערבבים היטב ומכסים. משאירים לבשל 10 דקות מכוסה..
-
3
מבשלים כמה דקות גלוי ומערבבים מידי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאד..
-
4
מחממים תנור ל-180 מעלות..
-
5
מניחים את הבצק (שהופשר) על משטח עבודה ומרדדים לבצק דק..
-
6
שופכים מעל את הרוטב ומורחים על כל הבצק. מפזרים את התוספות ומגלגלים לרולדה..
-
7
חותכים לשבלולים בעובי 3 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים בביצה..
-
8
מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות או עד שמזהיב.
1
מחממים מחבת עם השמן ומוסיפים את העגבניות המגורדות ומבשלים מספר דקות..
2
מוסיפים את השום הכתוש, רסק העגבניות, אורגנו, פלפל שחור, מלח וסוכר. מערבבים היטב ומכסים. משאירים לבשל 10 דקות מכוסה..
3
מבשלים כמה דקות גלוי ומערבבים מידי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאד..
4
מחממים תנור ל-180 מעלות..
5
מניחים את הבצק (שהופשר) על משטח עבודה ומרדדים לבצק דק..
6
שופכים מעל את הרוטב ומורחים על כל הבצק. מפזרים את התוספות ומגלגלים לרולדה..
7
חותכים לשבלולים בעובי 3 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים בביצה..
8
מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות או עד שמזהיב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים