לןגן

שבלולי פיצה פרווה

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 18/10/2015 | 11:27
שבלולי פיצה פרווה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להברשה

תוספות

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם השמן ומוסיפים את העגבניות המגורדות ומבשלים מספר דקות.

  2. מוסיפים את השום הכתוש, רסק העגבניות, אורגנו, פלפל שחור, מלח וסוכר. מערבבים היטב ומכסים. משאירים לבשל 10 דקות מכוסה.

  3. מבשלים כמה דקות גלוי ומערבבים מידי פעם עד לקבלת רוטב סמיך מאד.

  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  5. מניחים את הבצק (שהופשר) על משטח עבודה ומרדדים לבצק דק.

  6. שופכים מעל את הרוטב ומורחים על כל הבצק. מפזרים את התוספות ומגלגלים לרולדה.

  7. חותכים לשבלולים בעובי 3 ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מברישים בביצה.

  8. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות או עד שמזהיב