אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,656
צפיות

כבד בקר ברוטב יין אדום של אולה

המתכון של
כבד בקר ברוטב יין אדום של אולה

מתכון נדיר לכבד בקר ברוטב יין אדום

  • קטגוריהבשר
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: בשר
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500 גרם כבד בקר
  • 1 כוס יין אדום
  • 1 חבילה פטריות
  • 2 יחידות גמבה
  • 1 יחידה שום חי
  • 1 כף פלפל גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הכבדים בשמן ופלפל גרוס.


  • 2

    מוסיפים את הפטריות והגמבה וממשיכים בטיגון.


  • 3

    מוסיפים כוס יין אדום שאוהבים (כמה שיותר איכותי).


  • 4

    נותנים לציר להתבשל (האלכוהול צריך להספיק להתנדף).


  • 5

    מוסיפים שום חי לצלחת ובתיאבון 😉 אולה.


1

מטגנים את הכבדים בשמן ופלפל גרוס.


2

מוסיפים את הפטריות והגמבה וממשיכים בטיגון.


3

מוסיפים כוס יין אדום שאוהבים (כמה שיותר איכותי).


4

נותנים לציר להתבשל (האלכוהול צריך להספיק להתנדף).


5

מוסיפים שום חי לצלחת ובתיאבון 😉 אולה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים