ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- מספר מנות4 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: בשר
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 4 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הכבדים בשמן ופלפל גרוס.
-
2
מוסיפים את הפטריות והגמבה וממשיכים בטיגון.
-
3
מוסיפים כוס יין אדום שאוהבים (כמה שיותר איכותי).
-
4
נותנים לציר להתבשל (האלכוהול צריך להספיק להתנדף).
-
5
מוסיפים שום חי לצלחת ובתיאבון 😉 אולה.
1
מטגנים את הכבדים בשמן ופלפל גרוס.
2
מוסיפים את הפטריות והגמבה וממשיכים בטיגון.
3
מוסיפים כוס יין אדום שאוהבים (כמה שיותר איכותי).
4
נותנים לציר להתבשל (האלכוהול צריך להספיק להתנדף).
5
מוסיפים שום חי לצלחת ובתיאבון 😉 אולה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים