ממיסים שוקולד לפי בחירה, מורחים בעזרת כפית תבנית סיליקון כולל דפנות (מתקבלת תבנית מצופה שוקולד וחלולה), מקפיאים רבע שעה..
2
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גלידה וממשיכים בהקצפה כמה דקות נוספות, מוציאים את התבנית מהמקפיא, ממלאים חצי תבנית בתערובת הגלידה, מחזירים למקפיא לשעה להתייצבות..
3
חותכים חטיף אגוזי לרצועות באורך התבנית, מניחים בתוך כל תבנית רצועה אחת, ממלאים עד הסוף בתערובת הגלידה, מקפיאים לילה..
4
גלידונית שוקולד לבן - לתערובת הגלידה שנשארה מוסיפים מחית אגוזי לוז ומערבבים, יוצקים על השוקולד ומקפיאים לילה..
5
הופכים את התבנית על משטח עבודה ובעדינות משחררים את הגלידה, מסדרים בקופסאות סגורות ולמקפיא עד להגשה...
6
מאתי ממן באהבה...
1
ממיסים שוקולד לפי בחירה, מורחים בעזרת כפית תבנית סיליקון כולל דפנות (מתקבלת תבנית מצופה שוקולד וחלולה), מקפיאים רבע שעה..
2
מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גלידה וממשיכים בהקצפה כמה דקות נוספות, מוציאים את התבנית מהמקפיא, ממלאים חצי תבנית בתערובת הגלידה, מחזירים למקפיא לשעה להתייצבות..
3
חותכים חטיף אגוזי לרצועות באורך התבנית, מניחים בתוך כל תבנית רצועה אחת, ממלאים עד הסוף בתערובת הגלידה, מקפיאים לילה..
4
גלידונית שוקולד לבן - לתערובת הגלידה שנשארה מוסיפים מחית אגוזי לוז ומערבבים, יוצקים על השוקולד ומקפיאים לילה..
5
הופכים את התבנית על משטח עבודה ובעדינות משחררים את הגלידה, מסדרים בקופסאות סגורות ולמקפיא עד להגשה...