מקציפים את הביצים 15 דקות (אין צורך להפריד את הביצים), עד אשר מתקבלת לנו הקצפה תפוחה ואוורירית, מנמיכים את המהירות, ומוסיפים את הסוכר בהדרגה (כל פעם קצת), מוסיפים את הריצ' וממשיכים להקציף 2-3 דקות נוספות, ולבסוף מוסיפים את הטעם הרצוי מרשימת הטעמים, מקציפים עד אשר הכל מתערבב יחד היטב. מעבירים לקופסה ומקפיאים יממה.
ניתן לקשט באיזה אופן שרוצים: קצפת, סירופ, פרות טריים, שוקולדים למיניהם וכל העולה על הדמיון.
*בתמונה הטעמים: תות, פיסטוק ושוקולד..
1
מקציפים את הביצים 15 דקות (אין צורך להפריד את הביצים), עד אשר מתקבלת לנו הקצפה תפוחה ואוורירית, מנמיכים את המהירות, ומוסיפים את הסוכר בהדרגה (כל פעם קצת), מוסיפים את הריצ' וממשיכים להקציף 2-3 דקות נוספות, ולבסוף מוסיפים את הטעם הרצוי מרשימת הטעמים, מקציפים עד אשר הכל מתערבב יחד היטב. מעבירים לקופסה ומקפיאים יממה.
ניתן לקשט באיזה אופן שרוצים: קצפת, סירופ, פרות טריים, שוקולדים למיניהם וכל העולה על הדמיון.
*בתמונה הטעמים: תות, פיסטוק ושוקולד..