לןגן

גלידה בטעמים

מאת: לילך טייב, פורסם: 15/10/2015 | 23:06
גלידה בטעמים

תקציר המתכון: את הגלידה תוכלו להכין מכל טעם שתבחרו.

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגלידה:

טעמים לבחירה:

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים 15 דקות (אין צורך להפריד את הביצים), עד אשר מתקבלת לנו הקצפה תפוחה ואוורירית, מנמיכים את המהירות, ומוסיפים את הסוכר בהדרגה (כל פעם קצת), מוסיפים את הריצ' וממשיכים להקציף 2-3 דקות נוספות, ולבסוף מוסיפים את הטעם הרצוי מרשימת הטעמים, מקציפים עד אשר הכל מתערבב יחד היטב. מעבירים לקופסה ומקפיאים יממה. ניתן לקשט באיזה אופן שרוצים: קצפת, סירופ, פרות טריים, שוקולדים למיניהם וכל העולה על הדמיון. *בתמונה הטעמים: תות, פיסטוק ושוקולד.