1 יחידה החומרים לקוקוס(120 גרם קוקוס,100 גרם אבקת סוכר) חצי חבילת חמאה/מחמאה
1 חבילה לציפוי (שמנת מתוקה ו- 100 גרם שוקולד מריר)
אופן ההכנה
1
לשים בסיר קקאו חלב 100 גרם שוקולד מחמאה סוכר לחמם על הגז עד שירתח מורידים מהגז ןשופכים על הביסקווטים הטחונים טיפה גס. שיתקרר קצת לקחת נייר אפייה ולמרוח טיפה מים ועם ידיים רטובות לשטח את הביסקווטים לריבוע יפה ..
2
את המילוי לקוקוס לקחת קערית ולערבב .. ועם היד לעשות נקניק ארוך. ולשים את הקוקוס על הביסקווטים בהתחלה ולהתחיל לגלגל לרולדה בצדדים לסובב כמו סוכרייה ולהכניס למקפיא לשעה..
3
לאחר שעה להמיס את השוקולד ביחד עם השמנת עד שמתקבלת תערובת אחידה ולשפוך על הנקניק ולהכניס למקפיא לחצי שעה ואז לפרוס לפרוסות..
4
בהצלחה(:.
1
לשים בסיר קקאו חלב 100 גרם שוקולד מחמאה סוכר לחמם על הגז עד שירתח מורידים מהגז ןשופכים על הביסקווטים הטחונים טיפה גס. שיתקרר קצת לקחת נייר אפייה ולמרוח טיפה מים ועם ידיים רטובות לשטח את הביסקווטים לריבוע יפה ..
2
את המילוי לקוקוס לקחת קערית ולערבב .. ועם היד לעשות נקניק ארוך. ולשים את הקוקוס על הביסקווטים בהתחלה ולהתחיל לגלגל לרולדה בצדדים לסובב כמו סוכרייה ולהכניס למקפיא לשעה..
3
לאחר שעה להמיס את השוקולד ביחד עם השמנת עד שמתקבלת תערובת אחידה ולשפוך על הנקניק ולהכניס למקפיא לחצי שעה ואז לפרוס לפרוסות..