אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

5,364
צפיות

פרחי שוקיים ממולאים בעשבי תיבול וצנוברים

המתכון של
פרחי שוקיים ממולאים בעשבי תיבול וצנוברים

YUMMMY!!!!

  • קטגוריהפסח
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: פסח
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 יחידות שוקיים גדולים מנוקים שהעור שלהם לא קרוע זה חשוב מאוד אחרת המעטפה לא תצליח
  • 1/2 כוס כוסברה ,פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1/4 כוס צנוברים קלויים טיפה במחבת לא לשרוף אותם
  • 3-5 יחידות שיני שום כתושים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית פלפל אדום חריף או מתוק
  • 2/3 כפית מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית מוסקט
  • 3 כפות שמן זית או רגיל
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את הכל ביחד למחית ולהניח בצד.


  • 2

    תעקבו אחר התמונות המחשה איך להוריד את את העצם עם סכין קטנה חדה תיעזרו גם במספריים להשתדל לא לקרוע את העור .


  • 3

    לאחר שפתחתן את השוק והעצם הוצא החוצה להוסיף באמצע כפית מהמלית ולעטוף מ-2 הצדדים ... להפוך לצד העור ולעצב צורה עגולה.


  • 4

    לקשור עם חוט קשירת בשר לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה.


  • 5

    במחבת להוסיף כף שמן על להבה בינונית לפזר מעל העוף הממולא מלח פלפל שחור ופפריקה להשחים את הצד הפתוח ל דקה או שתיים להפוך לצד השני ולהשחים מסביב 5-6 דקות.


  • 6

    לבנתיים לחמם תנור לחום של 200 מעלות להכניס את המחבת ( חסינה לחום תנור) לתנור ולצלות ל 35-40 דקות עד שקיבל צבע ובושל .


  • 7

    להוציא ולתת לנוח ל 10 דקות לשחרר את החוטים בעדינות ולהגיש עם אורז וסלט.


1

לערבב את הכל ביחד למחית ולהניח בצד.


2

תעקבו אחר התמונות המחשה איך להוריד את את העצם עם סכין קטנה חדה תיעזרו גם במספריים להשתדל לא לקרוע את העור .


3

לאחר שפתחתן את השוק והעצם הוצא החוצה להוסיף באמצע כפית מהמלית ולעטוף מ-2 הצדדים ... להפוך לצד העור ולעצב צורה עגולה.


4

לקשור עם חוט קשירת בשר לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה.


5

במחבת להוסיף כף שמן על להבה בינונית לפזר מעל העוף הממולא מלח פלפל שחור ופפריקה להשחים את הצד הפתוח ל דקה או שתיים להפוך לצד השני ולהשחים מסביב 5-6 דקות.


6

לבנתיים לחמם תנור לחום של 200 מעלות להכניס את המחבת ( חסינה לחום תנור) לתנור ולצלות ל 35-40 דקות עד שקיבל צבע ובושל .


7

להוציא ולתת לנוח ל 10 דקות לשחרר את החוטים בעדינות ולהגיש עם אורז וסלט.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים