6 יחידות שוקיים גדולים מנוקים שהעור שלהם לא קרוע זה חשוב מאוד אחרת המעטפה לא תצליח
1/2 כוס כוסברה ,פטרוזיליה קצוץ דק
1/4 כוס צנוברים קלויים טיפה במחבת לא לשרוף אותם
3-5 יחידות שיני שום כתושים
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פלפל אדום חריף או מתוק
2/3 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/4 כפית מוסקט
3 כפות שמן זית או רגיל
אופן ההכנה
1
לערבב את הכל ביחד למחית ולהניח בצד.
2
תעקבו אחר התמונות המחשה איך להוריד את את העצם עם סכין קטנה חדה תיעזרו גם במספריים
להשתדל לא לקרוע את העור
.
3
לאחר שפתחתן את השוק והעצם הוצא החוצה להוסיף באמצע כפית מהמלית ולעטוף מ-2 הצדדים ... להפוך לצד העור ולעצב צורה עגולה.
4
לקשור עם חוט קשירת בשר
לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה.
5
במחבת להוסיף כף שמן על להבה בינונית
לפזר מעל העוף הממולא מלח פלפל שחור ופפריקה
להשחים את הצד הפתוח ל דקה או שתיים
להפוך לצד השני ולהשחים מסביב 5-6 דקות.
6
לבנתיים לחמם תנור לחום של 200 מעלות
להכניס את המחבת ( חסינה לחום תנור) לתנור ולצלות ל 35-40 דקות עד שקיבל צבע ובושל
.
7
להוציא ולתת לנוח ל 10 דקות
לשחרר את החוטים בעדינות ולהגיש עם אורז וסלט.
1
לערבב את הכל ביחד למחית ולהניח בצד.
2
תעקבו אחר התמונות המחשה איך להוריד את את העצם עם סכין קטנה חדה תיעזרו גם במספריים
להשתדל לא לקרוע את העור
.
3
לאחר שפתחתן את השוק והעצם הוצא החוצה להוסיף באמצע כפית מהמלית ולעטוף מ-2 הצדדים ... להפוך לצד העור ולעצב צורה עגולה.
4
לקשור עם חוט קשירת בשר
לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה.
5
במחבת להוסיף כף שמן על להבה בינונית
לפזר מעל העוף הממולא מלח פלפל שחור ופפריקה
להשחים את הצד הפתוח ל דקה או שתיים
להפוך לצד השני ולהשחים מסביב 5-6 דקות.
6
לבנתיים לחמם תנור לחום של 200 מעלות
להכניס את המחבת ( חסינה לחום תנור) לתנור ולצלות ל 35-40 דקות עד שקיבל צבע ובושל
.
7
להוציא ולתת לנוח ל 10 דקות
לשחרר את החוטים בעדינות ולהגיש עם אורז וסלט.