לןגן

פרחי שוקיים ממולאים בעשבי תיבול וצנוברים

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 23/09/2015 | 18:14
פרחי שוקיים ממולאים בעשבי תיבול וצנוברים

תקציר המתכון: YUMMMY!!!!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הכל ביחד למחית ולהניח בצד

  2. תעקבו אחר התמונות המחשה איך להוריד את את העצם עם סכין קטנה חדה תיעזרו גם במספריים להשתדל לא לקרוע את העור

  3. לאחר שפתחתן את השוק והעצם הוצא החוצה להוסיף באמצע כפית מהמלית ולעטוף מ-2 הצדדים ... להפוך לצד העור ולעצב צורה עגולה

  4. לקשור עם חוט קשירת בשר לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר לחצי שעה

  5. במחבת להוסיף כף שמן על להבה בינונית לפזר מעל העוף הממולא מלח פלפל שחור ופפריקה להשחים את הצד הפתוח ל דקה או שתיים להפוך לצד השני ולהשחים מסביב 5-6 דקות

  6. לבנתיים לחמם תנור לחום של 200 מעלות להכניס את המחבת ( חסינה לחום תנור) לתנור ולצלות ל 35-40 דקות עד שקיבל צבע ובושל

  7. להוציא ולתת לנוח ל 10 דקות לשחרר את החוטים בעדינות ולהגיש עם אורז וסלט