3/4 כוס שקדים טחונים עם חצי כוס סוכר ולערבב למחית.
1/4 כוס קוקוס
1/4 כוס אגוזי המלך גרוסים
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1 קורט מלח
1/4 כפית זנגביל ( אופציה)
לסירופ
1/2 קילוגרם סוכר
1 1/4 כוסות מים
1 יחידה מיץ מתפוז
3 יחידות רצועות קליפת תפוז ללא הלבן כי זה מר
אופן ההכנה
1
לבשל חצי שעה על להבה בינונית את הסירופ.
2
לערבב את כל המצרכים של המלית למחית.
3
להכין את הבצק עם כל המצרכים ו 4 כוסות קמח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש להוסיף שלוש ארבע כפות נוספות בהדרגה ולהמשיך ללוש לבצק אחיד וכייפי לתת לנוח רבע שעה.
4
לקרוץ כדורים קטנים בקוטר של 3 סמ.
5
לרדד את הכדור הכי דק שיש שתוכלו לראות את השיש דרכו
להניח בקצה חצי כפית מהמלית שגלגלתן לצורה צינורית ולגלגל מעליו עד לקצה השני. לסיים עם כל הכדורים באותו אופן.
6
במחבת עמוקה ורחבה להוסיף שמן קנולה בגובה של 8 סמ
לחמם לחום של 175 מעלות או כשהכנסתן כף עץ יצאו בועות מסביב למקל.
להכניס לתוך השמן החם את הסיגרים לא להעמיס יותר מידי 8-10 סיגרים
לטגן עד להשחמה זהובה
.
7
לטבול בסירופ החמים לדקה להוציא מהסירופ לצלחת הגשה ולפזר קוקוס.
8
למילוי של קוקוס:
לקחת ביצה עים 5 כפות סוכר להקציף ולהוסיף קוקוס עים מעט מי ורדים.
1
לבשל חצי שעה על להבה בינונית את הסירופ.
2
לערבב את כל המצרכים של המלית למחית.
3
להכין את הבצק עם כל המצרכים ו 4 כוסות קמח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש להוסיף שלוש ארבע כפות נוספות בהדרגה ולהמשיך ללוש לבצק אחיד וכייפי לתת לנוח רבע שעה.
4
לקרוץ כדורים קטנים בקוטר של 3 סמ.
5
לרדד את הכדור הכי דק שיש שתוכלו לראות את השיש דרכו
להניח בקצה חצי כפית מהמלית שגלגלתן לצורה צינורית ולגלגל מעליו עד לקצה השני. לסיים עם כל הכדורים באותו אופן.
6
במחבת עמוקה ורחבה להוסיף שמן קנולה בגובה של 8 סמ
לחמם לחום של 175 מעלות או כשהכנסתן כף עץ יצאו בועות מסביב למקל.
להכניס לתוך השמן החם את הסיגרים לא להעמיס יותר מידי 8-10 סיגרים
לטגן עד להשחמה זהובה
.
7
לטבול בסירופ החמים לדקה להוציא מהסירופ לצלחת הגשה ולפזר קוקוס.
8
למילוי של קוקוס:
לקחת ביצה עים 5 כפות סוכר להקציף ולהוסיף קוקוס עים מעט מי ורדים.