לןגן

סיגרים ממולאים בתמרים ואגוזים

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 20/09/2015 | 23:56
סיגרים ממולאים בתמרים ואגוזים

תקציר המתכון: מתכון של אחותי יפה האלופה. חבל על הזמן!! טעם גן עדן פריכים וקראנצ׳ים. סיגרים ממולאים בתמרים ואגוזים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 60, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למלית:

לסירופ

אופן הכנה

  1. לבשל חצי שעה על להבה בינונית את הסירופ

  2. לערבב את כל המצרכים של המלית למחית

  3. להכין את הבצק עם כל המצרכים ו 4 כוסות קמח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש להוסיף שלוש ארבע כפות נוספות בהדרגה ולהמשיך ללוש לבצק אחיד וכייפי לתת לנוח רבע שעה

  4. לקרוץ כדורים קטנים בקוטר של 3 סמ

  5. לרדד את הכדור הכי דק שיש שתוכלו לראות את השיש דרכו להניח בקצה חצי כפית מהמלית שגלגלתן לצורה צינורית ולגלגל מעליו עד לקצה השני. לסיים עם כל הכדורים באותו אופן

  6. במחבת עמוקה ורחבה להוסיף שמן קנולה בגובה של 8 סמ לחמם לחום של 175 מעלות או כשהכנסתן כף עץ יצאו בועות מסביב למקל. להכניס לתוך השמן החם את הסיגרים לא להעמיס יותר מידי 8-10 סיגרים לטגן עד להשחמה זהובה

  7. לטבול בסירופ החמים לדקה להוציא מהסירופ לצלחת הגשה ולפזר קוקוס

  8. למילוי של קוקוס: לקחת ביצה עים 5 כפות סוכר להקציף ולהוסיף קוקוס עים מעט מי ורדים