ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
טוחנים פתי בר לאבקה שמים בקערה ושופכים מעל 100 חמאה מומסת מערבבים עם היד ומשטחים בתבניות אישיות כתחתית לא דקה ולא עבה..
-
2
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה פודינג וניל וחלב לקצפת יציבה..
-
3
בקערה אחרת שמים את ה50 גרם חמאה מומסת הגבינת שמנת ו2 גבינות לבנות מערבבים טוב ואז מקפלים לתערובת הקצפת ונותנים עירבוב טוב..
-
4
ואז לוקחים את הכוסות או תבניות מאפיינס ושמים מעל התחתית ששמנו שכבת גבינה מלאה וכפית של ריבת תותים. ככה עם שאר הכוסות או התבניות האישות..
-
5
מכניסים למקרר מספר שעות..
-
6
בהצלחה(:.
1
טוחנים פתי בר לאבקה שמים בקערה ושופכים מעל 100 חמאה מומסת מערבבים עם היד ומשטחים בתבניות אישיות כתחתית לא דקה ולא עבה..
2
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה פודינג וניל וחלב לקצפת יציבה..
3
בקערה אחרת שמים את ה50 גרם חמאה מומסת הגבינת שמנת ו2 גבינות לבנות מערבבים טוב ואז מקפלים לתערובת הקצפת ונותנים עירבוב טוב..
4
ואז לוקחים את הכוסות או תבניות מאפיינס ושמים מעל התחתית ששמנו שכבת גבינה מלאה וכפית של ריבת תותים. ככה עם שאר הכוסות או התבניות האישות..
5
מכניסים למקרר מספר שעות..
6
בהצלחה(:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים