הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמוסקה בצורת פשטידה אסתטית, קלה מאוד אך מצריכה זמן לכל השלבים. מרשימה וטעימה בטירוף!
לטבול את עיגולי החצילים בביצה ואח''כ בפירורי לחם (לספיגה מעטה של שמן) ואז לטגנם בשמן עמוק משני הצדדים עד הזהבה. שלא יישרפו. להוציא ולהניח בנייר סופג..
להכנת הבשר:.
לטגן את הבצלים, כשמזהיבים להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב במזלג. להוסיף תבלינים ובסוף פטרוזיליה. לערבב היטב ולהוסיף פירורי לחם לבשר..
להכנת הרוטב: .
לטגן בצל, כשמזהיב להוסיף עגבניות (אפשר גם מגורדות), רסק, תבלינים ו- 1 כוס מים. .
לתת רתיחה ולהוריד מהגז..
הכנת שכבות המוסקה:.
בתבנית חד פעמית בינונית שכבת חצילים, פירורי לחם, שכבת בשר, שכבת חצילים ורוטב..
לאפות חצי שעה עם כיסוי ניר אלומיניום בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אח''כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד 20 דקות..
בתיאבון! ♥.