תקציר המתכון: מוסקה בצורת פשטידה אסתטית, קלה מאוד אך מצריכה זמן לכל השלבים. מרשימה וטעימה בטירוף!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטבול את עיגולי החצילים בביצה ואח''כ בפירורי לחם (לספיגה מעטה של שמן) ואז לטגנם בשמן עמוק משני הצדדים עד הזהבה. שלא יישרפו. להוציא ולהניח בנייר סופג.
להכנת הבשר:
לטגן את הבצלים, כשמזהיבים להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב במזלג. להוסיף תבלינים ובסוף פטרוזיליה. לערבב היטב ולהוסיף פירורי לחם לבשר.
להכנת הרוטב:
לטגן בצל, כשמזהיב להוסיף עגבניות (אפשר גם מגורדות), רסק, תבלינים ו- 1 כוס מים.
לתת רתיחה ולהוריד מהגז.
הכנת שכבות המוסקה:
בתבנית חד פעמית בינונית שכבת חצילים, פירורי לחם, שכבת בשר, שכבת חצילים ורוטב.
לאפות חצי שעה עם כיסוי ניר אלומיניום בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. אח''כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד 20 דקות.
בתיאבון! ♥