ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 קופסא גליליות - נמצא בכל מרכול
-
-
1 קופסא פודינג אינסטנט וניל, או שוקולד
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מקציפים : שמנת להקצפה עם פודינג אינסטנט וחלב עד לקבלת קצפת חזקה.
-
2
מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגליליות .
-
3
במקום קרם אינסטנט ניתן למלא בקרם פטיסייר עם קצפת.
-
4
לשים את הגליליות הממולאות במקפיא.
-
5
לא חובה לצפות בשוקולד: ממסים כדקה במיקרוגל - את השוקולד עם השמן.
-
6
מוציאים את הגליליות מהמקפיא.
-
7
טובלים את הגליליות בשוקולד המומס.
-
8
מחזירים את הגליליות למקפיא (עד מועד ההגשה) בכלי סגור היטב, כדי שלא יתרככו.
1
מקציפים : שמנת להקצפה עם פודינג אינסטנט וחלב עד לקבלת קצפת חזקה.
2
מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגליליות .
3
במקום קרם אינסטנט ניתן למלא בקרם פטיסייר עם קצפת.
4
לשים את הגליליות הממולאות במקפיא.
5
לא חובה לצפות בשוקולד: ממסים כדקה במיקרוגל - את השוקולד עם השמן.
6
מוציאים את הגליליות מהמקפיא.
7
טובלים את הגליליות בשוקולד המומס.
8
מחזירים את הגליליות למקפיא (עד מועד ההגשה) בכלי סגור היטב, כדי שלא יתרככו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים