אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

24,798
צפיות

גליליות ממולאות

המתכון של
גליליות ממולאות

הכנה קלה ומהירה של מנה אחרונה טעימה מאוד

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קופסא גליליות - נמצא בכל מרכול
  • 1 קופסא שמנת להקצפה 38%
  • 1 קופסא פודינג אינסטנט וניל, או שוקולד
  • 3 כפות חלב
  • 1 חבילה שוקולד מריר
  • 1/2 כפית שמן
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים : שמנת להקצפה עם פודינג אינסטנט וחלב עד לקבלת קצפת חזקה.


  • 2

    מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגליליות .


  • 3

    במקום קרם אינסטנט ניתן למלא בקרם פטיסייר עם קצפת.


  • 4

    לשים את הגליליות הממולאות במקפיא.


  • 5

    לא חובה לצפות בשוקולד: ממסים כדקה במיקרוגל - את השוקולד עם השמן.


  • 6

    מוציאים את הגליליות מהמקפיא.


  • 7

    טובלים את הגליליות בשוקולד המומס.


  • 8

    מחזירים את הגליליות למקפיא (עד מועד ההגשה) בכלי סגור היטב, כדי שלא יתרככו.


1

מקציפים : שמנת להקצפה עם פודינג אינסטנט וחלב עד לקבלת קצפת חזקה.


2

מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגליליות .


3

במקום קרם אינסטנט ניתן למלא בקרם פטיסייר עם קצפת.


4

לשים את הגליליות הממולאות במקפיא.


5

לא חובה לצפות בשוקולד: ממסים כדקה במיקרוגל - את השוקולד עם השמן.


6

מוציאים את הגליליות מהמקפיא.


7

טובלים את הגליליות בשוקולד המומס.


8

מחזירים את הגליליות למקפיא (עד מועד ההגשה) בכלי סגור היטב, כדי שלא יתרככו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים