לןגן

גליליות ממולאות

מאת: מירי גולני, פורסם: 11/09/2015 | 19:38
גליליות ממולאות

תקציר המתכון: הכנה קלה ומהירה של מנה אחרונה טעימה מאוד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים : שמנת להקצפה עם פודינג אינסטנט וחלב עד לקבלת קצפת חזקה

  2. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגליליות

  3. במקום קרם אינסטנט ניתן למלא בקרם פטיסייר עם קצפת

  4. לשים את הגליליות הממולאות במקפיא

  5. לא חובה לצפות בשוקולד: ממסים כדקה במיקרוגל - את השוקולד עם השמן

  6. מוציאים את הגליליות מהמקפיא

  7. טובלים את הגליליות בשוקולד המומס

  8. מחזירים את הגליליות למקפיא (עד מועד ההגשה) בכלי סגור היטב, כדי שלא יתרככו