ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: פסטה
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
רכיבים:
-
-
-
-
-
-
-
-
1/2 כוס שקדים לבנים קלופים
-
-
-
-
-
-
-
2 כפות סירופ אגבה (תחליף דבש צמחי)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בצל ופלפלים.
-
2
להוסיף חומץ, סויה, מלח, פלפל ואגבה.
-
3
לקצוץ צרור כוסברה וצרור בצל ירוק.
-
4
לבשל מקרוני וכשמוכן לסנן את המים.
-
5
לקלות במחבת: שקדים, קשיו ובוטנים.
-
6
לקלות במחבת (אחרי שרוקנו מהמחבת את הקלייה הקודמת) שומשום. חשוב לא לקלות ביחד, כי השומשום נקלה בשניות.
-
7
להוסיף ללוינגוויני המבושל אחרי סינון המים את תערובת הפלפלים ברוטב, את הכוסברה והבצל הטריים הקצוצים ואת הקלויים..
-
8
לערבב ולהגיש.
1
לטגן בצל ופלפלים.
2
להוסיף חומץ, סויה, מלח, פלפל ואגבה.
3
לקצוץ צרור כוסברה וצרור בצל ירוק.
4
לבשל מקרוני וכשמוכן לסנן את המים.
5
לקלות במחבת: שקדים, קשיו ובוטנים.
6
לקלות במחבת (אחרי שרוקנו מהמחבת את הקלייה הקודמת) שומשום. חשוב לא לקלות ביחד, כי השומשום נקלה בשניות.
7
להוסיף ללוינגוויני המבושל אחרי סינון המים את תערובת הפלפלים ברוטב, את הכוסברה והבצל הטריים הקצוצים ואת הקלויים..
8
לערבב ולהגיש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים