לןגן

לינגוויני ברוטב אסיאתי

מאת: Ruti Adiri Golani, פורסם: 08/09/2015 | 05:47
לינגוויני ברוטב אסיאתי

תקציר המתכון: הפסטה טעימה מאוד כשמוגשת חם, אבל גם טעימה כסלט קר ביום שאחרי, או מלכתחילה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים:

אופן הכנה

  1. לטגן בצל ופלפלים

  2. להוסיף חומץ, סויה, מלח, פלפל ואגבה

  3. לקצוץ צרור כוסברה וצרור בצל ירוק

  4. לבשל מקרוני וכשמוכן לסנן את המים

  5. לקלות במחבת: שקדים, קשיו ובוטנים

  6. לקלות במחבת (אחרי שרוקנו מהמחבת את הקלייה הקודמת) שומשום. חשוב לא לקלות ביחד, כי השומשום נקלה בשניות

  7. להוסיף ללוינגוויני המבושל אחרי סינון המים את תערובת הפלפלים ברוטב, את הכוסברה והבצל הטריים הקצוצים ואת הקלויים.

  8. לערבב ולהגיש