לקחת פיתה ולחתוך את הקצוות שיתקבל מרובע , לשים שלוש פרוסות גבינה בצדדים , לקחת כוס ולעשות חור באמצע .
לשים כף שמן זית במחבת ולשים את הפיתה , לפתוח ביצה לתוך העיגול שבפיתה ולתבל במלח ופלפל שחור.
לכסות את המחבת ולשים על אש נמוכה שהגבינה תימס על הפיתה ..
2
בנתיים לחתוך את הסלט - לחצות את העגבניות שרי , לחתוך את המלפפונים , הבצל לבן והבצל עלים לקוביות בגודל בינוני ולקצץ את הפטרוזיליה . לתבל במלח , פלפל שחור, לימון ושמן זית.
לסדר יפה בצלחת , לאכול חם ובתאבון ☺️.
1
לקחת פיתה ולחתוך את הקצוות שיתקבל מרובע , לשים שלוש פרוסות גבינה בצדדים , לקחת כוס ולעשות חור באמצע .
לשים כף שמן זית במחבת ולשים את הפיתה , לפתוח ביצה לתוך העיגול שבפיתה ולתבל במלח ופלפל שחור.
לכסות את המחבת ולשים על אש נמוכה שהגבינה תימס על הפיתה ..
2
בנתיים לחתוך את הסלט - לחצות את העגבניות שרי , לחתוך את המלפפונים , הבצל לבן והבצל עלים לקוביות בגודל בינוני ולקצץ את הפטרוזיליה . לתבל במלח , פלפל שחור, לימון ושמן זית.
לסדר יפה בצלחת , לאכול חם ובתאבון ☺️.