ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- מספר מנות1 מנות
- זמן הכנה10 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: פסטה
- זמן הכנה: 10 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 1 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להרתיח את הפסטה ל 7 דקות לסנן את המים.
-
2
לשים מעט שמן בסיר ולטגן את כף רסק העגניות לדקה שרותח להוסיף רבע כוס מים ולבשל את הרוטב ל3 דקות על אש נמוכה.
-
3
שהרוטב מוכן להוסיף את הפסטה ולערבב שהפסטה תקבל את כל הרוטב.
-
4
להניח בצלחת ולגרד את הגבינה בוגרלית מעל לפזר את הזיתים למלעה.
1
להרתיח את הפסטה ל 7 דקות לסנן את המים.
2
לשים מעט שמן בסיר ולטגן את כף רסק העגניות לדקה שרותח להוסיף רבע כוס מים ולבשל את הרוטב ל3 דקות על אש נמוכה.
3
שהרוטב מוכן להוסיף את הפסטה ולערבב שהפסטה תקבל את כל הרוטב.
4
להניח בצלחת ולגרד את הגבינה בוגרלית מעל לפזר את הזיתים למלעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים