מפשירים את הבצק לילה במקרר, בקערה מערבבים רסק עגבניות, בצל מטוגן ותבלינים, בעזרת רינג עגול קורצים שני עיגולים שווים מהבצק, מניחים בתוך תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מורחים שכבה דקה מהתערובת מפזרים גבינות, זיתים ומניחים מעל את החלק השני של הבצק, מהדקים טוב מסביב, לשבלולים - חותכים רצועה ארוכה מהבצק רוחב 10 ס"מ לערך, מורחים מהתערובת, מפזרים גבינות , זיתים, מגלגלים לנקניק, חותכים את הנקניק לחתיכות בעובי 2 ס"מ, ומסדרים הפוך מסביב לעיגול (עם התערובת כלפי מעלה), מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום. אופים 170 מעלות עד להזהבה...
1
מפשירים את הבצק לילה במקרר, בקערה מערבבים רסק עגבניות, בצל מטוגן ותבלינים, בעזרת רינג עגול קורצים שני עיגולים שווים מהבצק, מניחים בתוך תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, מורחים שכבה דקה מהתערובת מפזרים גבינות, זיתים ומניחים מעל את החלק השני של הבצק, מהדקים טוב מסביב, לשבלולים - חותכים רצועה ארוכה מהבצק רוחב 10 ס"מ לערך, מורחים מהתערובת, מפזרים גבינות , זיתים, מגלגלים לנקניק, חותכים את הנקניק לחתיכות בעובי 2 ס"מ, ומסדרים הפוך מסביב לעיגול (עם התערובת כלפי מעלה), מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום. אופים 170 מעלות עד להזהבה...