הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמפרום שמנצח אצלי במטבח! תכלס - עם הריח והטעם צריך להרחיק את המשפחה מהסיר בכוח!
מכינים את תערובת הבשר למילוי: מערבבים היטב את כל החומרים והתבלינים. בסוף מוסיפים ביצה לבשר..
מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה ל- 3 פרוסות עבות, להשרות בקערה עם מים וכפית מלח לחצי שעה. לנגב היטב. וחותכים כל פרוסה באמצע כמעט עד הסוף בצורה של ''פה'', כאילו החצי פותח פה גדול. .
ממלאים את תפוה''א בתערובת הבשר ומהדקים בצדדים שתיווצר אליפסה יפה..
מחממים שמן עמוק במחבת עמוקה, טובלים כל חצי ממולא בקמח ואח''כ בקערית עם 2 ביצים מעורבבות עם כפית פפריקה מתוקה וכפית מלח ומטגנים מכל הצדדים. מספיגים בנייר סופג..
מכינים את הרוטב:.
בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל הקצוץ עם 3 כפות שמן. מוסיפים את כל שאר מצרכי הרוטב וממלאים מים עד החצי. מביאים לרתיחה..
מסדרים את המפרום בשכבה אחת צמודים. מרתיחים שוב, מבשלים כשעה על אש נמוכה..
בתיאבון ♥.