ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
דגים מפולטים ללא עצמות .
-
2
נסיכה,דניס, פורל ....
-
3
להשרות את הדגים במלח ולימון .למשך שעה/ שעתיים..
-
4
לטגן שום קלות גמבה חופן כוסברה, עגבניות מרוסקות ופלפלים חריפים. .
-
5
להוסיף פפריקהחריפה/מלח/ שמן ,אריסה /רסק עגבניות/תבלין דגים, .
-
6
להוסיף כוס מים (או יותר לפי הכמות שיש שבסיר).
-
7
ולאחר רתיחה קלה להנמיך את האש..
-
8
לשים את הדגים ליצוק ולהשאיר על אש נמוכה..
-
9
מידח פעם ליצוק מהרוטב על הדגים.
-
10
לקראת סוף הבישול להוסיף ,חופן כוסברה חומוס גרגירים אפשרי מקופסת שימורים ולקשט בפרוסות לימון..
-
11
ניתן להכניס לתנור לצריבה נוספת..
-
12
תהנו - הילה:).
1
דגים מפולטים ללא עצמות .
2
נסיכה,דניס, פורל ....
3
להשרות את הדגים במלח ולימון .למשך שעה/ שעתיים..
4
לטגן שום קלות גמבה חופן כוסברה, עגבניות מרוסקות ופלפלים חריפים. .
5
להוסיף פפריקהחריפה/מלח/ שמן ,אריסה /רסק עגבניות/תבלין דגים, .
6
להוסיף כוס מים (או יותר לפי הכמות שיש שבסיר).
7
ולאחר רתיחה קלה להנמיך את האש..
8
לשים את הדגים ליצוק ולהשאיר על אש נמוכה..
9
מידח פעם ליצוק מהרוטב על הדגים.
10
לקראת סוף הבישול להוסיף ,חופן כוסברה חומוס גרגירים אפשרי מקופסת שימורים ולקשט בפרוסות לימון..
11
ניתן להכניס לתנור לצריבה נוספת..
12
תהנו - הילה:).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים