לןגן

דגים חריפים עם חומוס

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 20/08/2015 | 14:08
דגים חריפים עם חומוס

תקציר המתכון: דגים חריפים-עם חומוס -טעים טעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים מפולטים ללא עצמות

  2. נסיכה,דניס, פורל ...

  3. להשרות את הדגים במלח ולימון .למשך שעה/ שעתיים.

  4. לטגן שום קלות גמבה חופן כוסברה, עגבניות מרוסקות ופלפלים חריפים.

  5. להוסיף פפריקהחריפה/מלח/ שמן ,אריסה /רסק עגבניות/תבלין דגים,

  6. להוסיף כוס מים (או יותר לפי הכמות שיש שבסיר)

  7. ולאחר רתיחה קלה להנמיך את האש.

  8. לשים את הדגים ליצוק ולהשאיר על אש נמוכה.

  9. מידח פעם ליצוק מהרוטב על הדגים

  10. לקראת סוף הבישול להוסיף ,חופן כוסברה חומוס גרגירים אפשרי מקופסת שימורים ולקשט בפרוסות לימון.

  11. ניתן להכניס לתנור לצריבה נוספת.

  12. תהנו - הילה:)