1/2 כפית קרם טרטר ***אם אין קרם טרטר זה לא נורא!! תכיני בלי זה גם בסדר
1 יחידה אבקת סוכר לביזוק
אופן ההכנה
1
לנפות את הקמח קורנפלור והמלח ולהניח בצד.
2
בקערה נפרדת להוסיף 6 חלמונים
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
להקציף עם מקצפת ידנית עד לקבלת קרם בהיר וסמיך
.
3
בקערה נפרדת של המיקסר שהיא נקיה ויבשה.. להוסיף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר להקציף על מהירות בינונית גבוהה עד לקבלת קצף סבוני
להוסיף בהדרגה 1/2 כפית קרם טרטר ולהמשיך להקציף ל 1 דקה להוסיף בהדרגה את שאר ה1/4 כוס סוכר הנוספת עד לקבלת קרם עמיד ומבריק 8-10 דק
.
4
להוסיף את הקרם חלמונים בקיפולים עדינים... ואז את תערובת הקמח קורנפלור והמלח
לקפל עד לערבוב החומרים
לא לקפל יותר מידי... לשמור על הנפח..
.
5
לקחת שקית זילוף להוסיף צנתר של 1 סמ למלא חלק מהקרם ולהזליף על תבנית עם יריעת סיחיקון או אפיה... לאורכים של 10 סמ במרחקים של 4-5 סמ לבזוק אבקת סוכר מעל.
6
בתנור שחומם מראש ל 218 מעלות( 425 פרנהייט) לאפות ל 8-10 דקות עד לצבע בהיר זהוב
להוציא מהתנור ולקרר....
7
ניתן להשתמש בהן לעוגת טירמיסו או למילוי ריבה ענבים או תותים או כל ריבה בין 2 עוגיות....
אפשר גם עם נוטלה... איייי הילדים יטרפו... בהצלחה ובתאבון.
1
לנפות את הקמח קורנפלור והמלח ולהניח בצד.
2
בקערה נפרדת להוסיף 6 חלמונים
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
להקציף עם מקצפת ידנית עד לקבלת קרם בהיר וסמיך
.
3
בקערה נפרדת של המיקסר שהיא נקיה ויבשה.. להוסיף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר להקציף על מהירות בינונית גבוהה עד לקבלת קצף סבוני
להוסיף בהדרגה 1/2 כפית קרם טרטר ולהמשיך להקציף ל 1 דקה להוסיף בהדרגה את שאר ה1/4 כוס סוכר הנוספת עד לקבלת קרם עמיד ומבריק 8-10 דק
.
4
להוסיף את הקרם חלמונים בקיפולים עדינים... ואז את תערובת הקמח קורנפלור והמלח
לקפל עד לערבוב החומרים
לא לקפל יותר מידי... לשמור על הנפח..
.
5
לקחת שקית זילוף להוסיף צנתר של 1 סמ למלא חלק מהקרם ולהזליף על תבנית עם יריעת סיחיקון או אפיה... לאורכים של 10 סמ במרחקים של 4-5 סמ לבזוק אבקת סוכר מעל.
6
בתנור שחומם מראש ל 218 מעלות( 425 פרנהייט) לאפות ל 8-10 דקות עד לצבע בהיר זהוב
להוציא מהתנור ולקרר....
7
ניתן להשתמש בהן לעוגת טירמיסו או למילוי ריבה ענבים או תותים או כל ריבה בין 2 עוגיות....
אפשר גם עם נוטלה... איייי הילדים יטרפו... בהצלחה ובתאבון.