לןגן

ליידי פינגרס (אצבעות ליידי)

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 13/08/2015 | 19:12
ליידי פינגרס (אצבעות ליידי)

תקציר המתכון: הן עדינות.. פריכות... אווריריות וסופר אלגנטיות... עוגת טירמיסו.... בדרך... מבטיחה לשתף...

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 80, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנפות את הקמח קורנפלור והמלח ולהניח בצד

  2. בקערה נפרדת להוסיף 6 חלמונים 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית תמצית וניל להקציף עם מקצפת ידנית עד לקבלת קרם בהיר וסמיך

  3. בקערה נפרדת של המיקסר שהיא נקיה ויבשה.. להוסיף את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר להקציף על מהירות בינונית גבוהה עד לקבלת קצף סבוני להוסיף בהדרגה 1/2 כפית קרם טרטר ולהמשיך להקציף ל 1 דקה להוסיף בהדרגה את שאר ה1/4 כוס סוכר הנוספת עד לקבלת קרם עמיד ומבריק 8-10 דק

  4. להוסיף את הקרם חלמונים בקיפולים עדינים... ואז את תערובת הקמח קורנפלור והמלח לקפל עד לערבוב החומרים לא לקפל יותר מידי... לשמור על הנפח..

  5. לקחת שקית זילוף להוסיף צנתר של 1 סמ למלא חלק מהקרם ולהזליף על תבנית עם יריעת סיחיקון או אפיה... לאורכים של 10 סמ במרחקים של 4-5 סמ לבזוק אבקת סוכר מעל

  6. בתנור שחומם מראש ל 218 מעלות( 425 פרנהייט) לאפות ל 8-10 דקות עד לצבע בהיר זהוב להוציא מהתנור ולקרר...

  7. ניתן להשתמש בהן לעוגת טירמיסו או למילוי ריבה ענבים או תותים או כל ריבה בין 2 עוגיות.... אפשר גם עם נוטלה... איייי הילדים יטרפו... בהצלחה ובתאבון